Ontmoeting met chauffeur / navigator / webmaster - René den Ouden

Door ziekte dit jaar helaas niet in staat om linksvoor in het team busje plaats te nemen. 

Wanneer was je eerste RoParun, en wat was daar zo bijzonder aan?
De eerste in 2017 was echt bijzonder, niet wetende wat te verwachten, samen met 23 wildvreemde op pad. Dat wildvreemde was voor de start al wat minder omdat je de voorbereidingen samen meemaakt ken je elkaar  al best goed.

Wat is de leukste functie binnen het team?
Chauffeur in één van de 2 loopteams, je ziet veel onderweg en beleeft de RoParun echt vollop.

Wat doe je als je niet met de RoParun bezig bent?
Voornamelijk werken, zowel voor mijn werkgever Aichi, als in ons eigen bedrijf Bruysend.nl

Wat is de leukste RoParun stad en waarom?
Warnsveld /Zutphen. Al die waxinelichtjes door de stad, 2 meter kippenvel als ik er aan denk.

Wat moeten mensen absoluut van je weten?
Dat ik liever na het Pinkster-weekend totaal gesloopt thuis in mijn eigen bed kruip met het gevoel iets gedaan te hebben voor mijn medemens, dan dat iemand anders voor mij moet gaan lopen en de zorg voor mij bij elkaar moet sprokkelen.